I tredje episode af Millennials start-up podcast vil du komme med til besværet ved at udvikle en ejeraftale, hvor jeg blandt andet igen benytter mig af min gode rådgiver Morten Resen. Derudover vil du efterfølgende komme med til kritik og feedback på min første episode af podcasten. Og denne feedback kommer fra Eric Ziengs, som jeg har været i dialog med siden starten. Herefter vil du sidde med rundt om bordet når jeg, Sebastian og Jacob drikker en kop kaffe med trier og hans far, hvor vi får os en snak om Seedster, hvorefter vi bestiller flybiletter til Marbella hvor Seedster skal foregå. Til sidst vil du kort høre et klip fra da vi var i byen d. 21 september, som var dagen efter min fødselsdag.
Min hjemmeside: tobiaslindhardtjensen.dk
Min LinkedIn: www.linkedin.com/in/tobias-lindhardt-jensen-288438108/