I denne her episode, der vil jeg tage et emne op, som er noget jeg ofte tænker på ift. at vi næste år skal give den fuld smadder med NEARCROWD. Nemlig det med at skulle vælge fra! Det emne, har jeg været så heldig at snakke med Marcus Møberg om en fredag eftermiddag.
Derudover fik jeg i sidste episode sagt, at det var i denne episode vi ville stifte selskabet, men da vi løb ind i problemer den selvsamme fredag hvor vi skulle stifte os, var nødsaget til at udskyde stiftelsen.
Jeg vil også i denne episode forklare noget som jeg førhen har gemt lidt væk for ikke at gøre podcasten for kompliceret at forstå. Det handler om hvordan man skal bruge vores visitkort. Og efter en nyhed som vi ikke havde håbet på, må vi holde et straksmøde midt i skoletiden.
Derudover vil jeg prøve at undersøge hvordan man kan tjene lidt penge på det med at podcaste. Og om det er skattepligtigt?
Til allersidst i podcasten får du lov til at høre lyden af det klip som vi har tilsendt Berlinske business boost i håb om at blive udvalgt til en af det fede business boost pakker. Videoen kan du finde på vores hjemmeside
NEARCROWDS hjemmeside: http://www.nearcrowd.dk/