I alle projekter som skal nå langt og gå godt, skal man have et team. Et team som man tror og stoler på. Og det team er i mit tilfælde, det du ser på billedet til højre. Jeg selv står i midten, hvor jeg til højre i billedet har Jacob og til venstre i billedet har Sebastian. Så mit start-up projekt er jeg ej heller ene om. Vi er derudover meget tætte venner som sørger for at vi i processen er ærlige overfor hinanden og fortæller lige præcis det vi mener. Og det tror jeg på er en styrke, så man ikke ligger inde med problemer. Du kan i min podcast høre hvordan vores forhold til hinanden er, og hvordan det er at arbejde så meget sammen med sine meget gode venner.

NEARCROWD er virksomheden som jeg og mine 2 partnere arbejder med. NEARCROWD, var en idé om et nyt og smart visitkort, som skulle kunne bruges sammen med din telefon. Idéen fik vi da vi var i gang med et skoleprojekt kaldet Company programme i faget innovation. I Company programme, kom vandt vi det sønderjyske mesterskab med idéen, som derfor motiverede os til at gå “all in” på projektet. Og hvordan vi får lige netop det til at hænge sammen, kan du høre i min podcast!

Billedet til højre, illustrerer vores allerførste model af visitkort, kaldet Smart Visitkort+. Smart Visitkort+ er et kort som er opbygget af 2 lag traditionel pap, med en NFC-chip i midten. Og chippen i midten, er den der sørger for at du sammen med din smartphone kan sørge for at den måde du indsamler informationer og skaber netværk, bliver meget mere effektiv, for derudover ikke at snakke om at du opnår en meget bedre brugeroplevelse